Най-неподходящият зодиакален знак за среща според вашата зодия

 

 

Има връзки, на които просто не им е писано. Независимо колко много усилия полагате, химията просто липсва. Колкото и да ви е трудно да го признаете, най-доброто решение в такива ситуации е да си тръгнете. Понякога не е лесно да продължиш напред, затова често стоим в токсични връзки прекалено дълго, самоубеждавайки се, че нещата ще се оправят. Но в повечето случаи това е просто заблуда.
И ако вярвате на астрологията, трябва да знаете, че може да избегнете любовната мъка. Има зодии, които просто не са съвместими и при тях щастливите отношения са почти невъзможни. Разбира се, има и изключения, но ви предлагаме да бъдете нащрек с представителите на тези зодии.
Овните не излизайте с Раци
Раците са много чувствителни, а Овните не са от най-търпеливите хора на планетата. Искате да правите различни неща и да се впускате в предизвикателства, но Раците предпочитат първо да помислят и ако всичко изглежда добре, правят планове. Те са прекалено предпазливи за вас.
Телците не излизайте с Водолеи
Обичате нещата по определен начин и вярвате, че ако нещо не е счупено, няма нужда да го поправяте. На Водолеите от своя страна им харесва да нарушават правилата през цялото време, понякога просто за забавление.
Близнаците не излизайте с Козирози
Козирозите ще ви отегчат. Да, те са добри хора, но не са достатъчно вълнуващи за емоционалните Близнаци. Освен това, Козирозите са прекалено честни за Близнаците и са готови да им кажат своето мнение в най-неподходящите моменти. Козирозите обичат да планират нещата, а вие предпочитате да сте спонтанни и да не мислите толкова.
Раците не излизайте с Деви
Вие сте много емоционални и имате нужда от човек, който ще ви разбира и подкрепя. Девите са прекалено критични и държат емоциите си под повърхността. Твърде сте различни и ще има много конфликти между вас.
Лъвовете не излизайте със Скорпиони
Лъвовете са забавни, обичат да флиртуват и да привличат вниманието, което може да не се хареса на ревнивите Скорпиони. Представителите на тази зодия също така са доста пестеливи по отношение на комплиментите, а вие обичате да ги получавате доста.
Девите не излизайте със Стрелци
Стрелците обичат преследването, а Девите го мразят. Стрелците са прекалено безгрижни и със свободен дух, като често не мислят как действията им биха ви се отразили.